Home Sharing Club Rotterdam & Airbnb Week for Good

Doneer een bedrag en steun daarmee deze actie!
van totaal € 1.500 (176%)

Airbnb Host Fabiana Toni nodigt jou uit om mee te doen met onze actie om geld in te zamelen voor MAAK KANKER KANSLOOS van het Daniel Den Hoed Fonds! In de week van 14 mei gaan Airbnb gasten, hosts en medewerkers over de hele wereld vrijwilligerswerk doen en geld inzamelen voor verschillende goede doelen in het kader van Week for Good. In Rotterdam heeft Fabiana aangegeven graag iets te willen doen voor onderzoek naar kanker en ze heeft daar een fantastisch plan voor! Airbnb en de hosts van de Home Sharing Club ondersteunen haar graag daarin en doen ook actief mee.

Wat gaan we doen?
We gaan ‘Fabiana's Blije Appeltaarten’ bakken en verkopen in samenwerking met de Bakkerswerkplaats in Rotterdam. 100% van de opbrengsten (aangevuld met een donatie van Airbnb) zal naar MAAK KANKER KANSLOOS gaan.

Doe jij een donatie van minimaal 17,50 euro en wil je een heerlijke biologische en gezonde taart hebben van Fabiana?* Stuur dan een mail vóór 14 mei naar info@deblijetaart.nl en zij neemt contact met jou op met verdere info! 
*alleen beschikbaar in Rotterdam

Een donatie doen via deze pagina, zonder een appeltaart te bestellen, is natuurlijk ook mogelijk!


Partners van deze actie:
Home Sharing Club Rotterdam
Airbnb NL
De Bakkerswerkplaats Rotterdam
Ekoplaza Rotterdam

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
01-10-2018 | 09:34
25-09-2018 | 13:23 Bijdrage AirBNB
30-08-2018 | 18:53 Geinteresseerd in gezonde voeding voor een gezond lichaam.
04-07-2018 | 10:28
22-06-2018 | 21:02