Fabiana's Blije Taarten Actie 2019

Fabiana Toni
Closed You can't donate anymore
from €1,000 (161%)

In Oktober 2012 werd ik gediagnosticeerd met een rare en agressieve vorm van borstkanker, een Mastitis Carcinomatosa, in het engels Inflammatory Breast Cancer (IBC) genoemd. Na een Chemokuur, Chemokuur+Immunotherapie, Gemodificeerde Radicale Mastectomie (GRM), Bestraling en Hormoontherapie ben ik nu bijna 7 jaar verder. 

 

Immunotherapie (Herceptin/Trastumazab in mijn geval) heeft een belangrijke rol in mijn genezing gehad. Ik kan me nog herinneren dat ik heel veel voelde in mijn borst na de eerste toediening, zo als een hele leger kleine vechters geactiveerd was. Zo kon ik – eindelijk – mijn kanker een plek geven aangezien deze vorm van kanker “onzichtbaar” was voor mammografie en ook MRI-scan. Na mijn operatie was er geen spoor meer te vinden in mijn weg-gehaalde borst en okselklieren.

 

Ook om deze reden wil ik graag het Daniel Den Hoed Fonds helpen om geld in te zamelen voor onderzoek naar Immunotherapie via deze pagina. Maak hier een donatie.

 

Blije Taarten Actie 2019

 

Vorig jaar ben ik voor het eerst een “Blije Taarten Actie” gestart. Tussen Mei en Juni 2018 had ik ongeveer 70 taarten gebakken en rond 1600 euro's ingezameld. Dit jaar wil ik graag mensen stimuleren om het zelf te doen. 

 

Ik geloof dat koken een genezende kracht kan hebben. Koken is een manier om weer een stukje controle over je eigen leven te nemen en je met de natuur te verbinden. De Blije Taart wil laten zien dat simpele, gehele en natuurlijke ingrediënten ook voor smaak zorgen.  Wij worden er dus blij van en ons lichaam ook door de goeie voedingsstoffen die het krijgt. 

 

Met De Blije Taart Actie probeer ik een bijdrage te leveren aan preventie en genezing van kanker op twee manieren, namelijk het stimuleren wat “buiten” en “binnen” ons is om kanker kansloos te maken: 

A) via het in zamelen van geld voor wetenschappelijke onderzoek naar het genezing van kanker 

B) via het verspreiden van een simpele, zuivere, natuurlijke product die ons lichaam ondersteunt om gezond te blijven.

 

De ingrediënten van mijn “Blije Appel Taart” zijn biologisch/biodynamisch: appels, rozijnen, kaneel, citroen, sinaasappel, volkoren spelt meel, amandelen, walnoten, olijf olie en natuurlijke bakpoeder op basis van wijnsteen. En, de liefde die je er in stopt via het maken van de taart, natuurlijk. 

 

Tot 22 Juni zal ik aandacht trekken richting de campagne en deze actie pagina in verschillende gelegenheden en via social media. Tegelijkertijd ben ik een Blije Appel Taart Pakket aan het ontwikkelen die ik in Oktober, de Borstkanker maand, zal verkopen. Ik zoek nu “Ambassadeurs” die samen met mij de Blije Taart zouden willen verspreiden. Ik leer je graag hoe je een Blije Appel Taart kun maken.  Als jij wil helpen neem dan contact met mij op via info@deblijetaart.nl . Hier word ik blij van!

 

Bedankt

Dank aan Eko Plaza die deze actie ondersteunt via korting op de ingrediënten,  Airbnb die de actie in Oktober weer wil financieren en vrijwilligers hiervoor zal verzamelen, de Bakkerswerkplaats die zijn ruimte kosteloos aanbiedt en alle vrienden die mij aanmoedigen en helpen.

 

 

View all
€25 08-10-2019 | 16:14 een heel mooi initiatief!
€22.50 07-10-2019 | 19:43
€25 07-10-2019 | 11:58
€20 04-10-2019 | 00:11
€25 03-10-2019 | 11:32
View all

Blije Tartellettes bij de Yoga Theraphy Conference in Amsterdam

20-05-2019 | 10:47 Afgelopen 10 en 11 Mei 2019, waren 200 Blije Tartellettes aanwezig bij de Yoga Theraphy Conference in Amsterdam voor bij de koffie maar ook om aandacht te trekken naar de actie die ik gestart ben om geld in te zamelen voor Immunoterapie, die zo belangrijk is geweest in het traject die mij van een Mastitis Carcinomatosa genezen heeft. Met De Blije Taarten Actie probeer ik een bijdrage te leveren aan preventie en genezing van kanker op twee manieren, namelijk het stimuleren wat “buiten” en “binnen” ons is om kanker kansloos te maken: A) via het in zamelen van geld voor wetenschappelijke onderzoek naar het genezing van kanker B) via het verspreiden van een simpele, zuivere, natuurlijke product die ons lichaam ondersteunt om gezond te blijven. De ingrediënten van mijn “Blije Appel Taart” zijn biologisch/biodynamisch: appels, rozijnen, kaneel, citroen, sinaasappel, volkoren spelt meel, amandelen, walnoten, olijf olie en natuurlijke bakpoeder op basis van wijnsteen. En, de liefde die je er in stopt via het maken van de taart, natuurlijk. Dank aan Ayuryoga Nederland voor de steun in deze actie! https://danieldenhoed.inactievoorerasmusmc.nl/actie/fabiana-toni-2 https://ayuryoganederland.nl/
Read more