Running Stairs for Cancer

Running Stairs for Cancer: Doe mee!

Running Stairs for Cancer is een initiatief van Fred Guurink, prostaatkankerpatiënt, en Anouk de Jong, arts-onderzoeker in het Erasmus MC, om geld in te zamelen voor prostaatkankeronderzoek in het Erasmus MC. Dit gaan we doen door trap te lopen; kleine trappen, hoge trappen, snel omhoog of op je gemak, maar vooral met veel plezier! Daarnaast zullen er een aantal wandelingen georganiseerd worden voor iedereen die liever met beide benenen op de grond blijft. U kunt ook uw eigen wandeling of traploop organiseren. Bij een donatie van 50 euro ontvangt u een uniek cadeau van de Nederlandse kunstenaar Jan Snoeck!

Inschrijven of doneren

Via deze pagina kunt u zich inschrijven voor een van de wandelingen van Running Stairs for Cancer of een donatie doen. Op www.runningstairs.nl vindt u meer informatie over de actie en de verschillende evenementen. Kijk ook eens bij het laatste nieuws; hier vindt u onze blog en filmpjes over de actie en het prostaatkankeronderzoek in het Erasmus MC.

Bedankt!

We hopen u te mogen ontmoeten bij een van de wandelingen! Alvast hartelijk bedankt voor uw inzet!

 

 

 

 

Anouk de Jong

info@runningstairs.nl

Bekijk alle

Tijd voor de Glow in the Dark wandeling!

12-11-2018 | 18:19 Wow, we zijn de €20.000 gepasseerd! Super trots en blij met alle deelnemers en donateurs! Dankjewel!  En we zijn nog niet klaar, want morgen is het tijd voor de Glow in the Dark wandeling in Eindhoven tijdens het Lichtkunstfestival. Loop je mee met Desque en MEET Strijp? 
Lees meer