Running Stairs for Cancer

Running Stairs for Cancer: Doe mee!

Running Stairs for Cancer is een initiatief van Fred Guurink, prostaatkankerpatiënt, en Anouk de Jong, arts-onderzoeker in het Erasmus MC, om geld in te zamelen voor prostaatkankeronderzoek in het Erasmus MC. Dit gaan we doen door trap te lopen; kleine trappen, hoge trappen, snel omhoog of op je gemak, maar vooral met veel plezier! Daarnaast zullen er een aantal wandelingen georganiseerd worden voor iedereen die liever met beide benenen op de grond blijft. U kunt ook uw eigen wandeling of traploop organiseren. Bij een donatie van 50 euro ontvangt u een uniek cadeau van de Nederlandse kunstenaar Jan Snoeck!

Inschrijven of doneren

Via deze pagina kunt u zich inschrijven voor een van de wandelingen van Running Stairs for Cancer of een donatie doen. Op www.runningstairs.nl vindt u meer informatie over de actie en de verschillende evenementen. Kijk ook eens bij het laatste nieuws; hier vindt u onze blog en filmpjes over de actie en het prostaatkankeronderzoek in het Erasmus MC.

Bedankt!

We hopen u te mogen ontmoeten bij een van de wandelingen! Alvast hartelijk bedankt voor uw inzet!

 

 

 

 

Anouk de Jong

info@runningstairs.nl

Bekijk alle

De Erasmus MC Traploop en lezing

19-12-2018 | 09:49 Vandaag gaat het gebeuren; de grote finale van Running Stairs for Cancer. Kom je ook? Om 14.30 uur begint de lezing van prof. dr. Ronald de Wit en Anouk de Jong in het Onderwijscentrum ruimte 36, gebouw Fe in het Erasmus MC. Om 15.30 uur vindt in het trappenhuis van gebouw Nb de traploop plaats en staan onze onderzoekers klaar om je nog veel meer te vertellen over het onderzoek dat wij doen. Het belooft een interessante middag te worden! Tot straks!
Lees meer