Maak kanker kansloos

Dit is de actie van Natasja Radzyminski
van totaal € 600 (100%)

De vorige actie in 2017 tijdens de 'Dutch Open Masters' stond in het teken van Sumner die een hersentumor had. Er was een speciale behandeling die niet vergoed werd en daar hebben wij geld voor ingezameld. Helaas is Sumner afgelopen zomer overleden.
Toch wilde wij ook dit jaar de Dutch Open (Squash) Masters in Rotterdam koppelen aan een goed doel. 'Maak kanker kansloos' is mijns inziens de beste optie. Men kon het toernooi- of ander shirt ter plekke laten personaliseren. Een groot succes en als volgend jaar (2019) het toernooi weer bij Victoria Squash Rotterdam georganiseerd wordt bied ik mij absoluut weer aan om op locatie de shirts te bedrukken.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
29-11-2018 | 11:53 Opbrengst Spaarhoed
26-11-2018 | 13:54
26-11-2018 | 13:39