Fabiana's Blije Taarten Actie 2020

Fabiana Toni
Qr
van totaal € 1.500 (34%)

Ken jij iemand die een Blije Appeltaart verdient als blijk van liefde en waardering? Geef vorm aan jouw liefde voor die persoon en geef het door… 

Doe dan mee met de derde Blije Taarten Actie voor een goed doel en meld je aan voor een gratis pakket via: www.atouchofmaya.nl

Eind September ontvang je het Blije Taart Pakket, vol hoogwaardige ingrediënten en een duidelijk recept. Het enige wat je dan nog toe moet voegen zijn de verse ingrediënten (appels, citroenschil, sinaasappelsap) en jouw tijd, liefde en aandacht.

Een Blije Taart is een taart gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten vol levenskracht. Het is een taart met een verhaal. Het is een gezondere versie van de taart die Fabiana al 7 jaar geleden bakte voor de chirurg die haar borst en okselklieren weg haalde. Met deze taart heeft Fabiana een moment verzegeld en, op een bijzondere manier, zich kunnen verbinden met de mensen die ze graag wilde bedanken. Met kracht en positiviteit heeft Fabiana, via het bakken van een taart, een moeilijk moment in het leven kunnen transformeren in een gouden moment. Deze kracht wil ze graag delen via deze actie.

“Geeft iemand anders aandacht. Aandacht is liefde en liefde is levenskracht".

Bestel een gratis Blije Appeltaart pakket en deel jouw liefde en kracht met je dierbaren via www.atouchofmaya.nl. De ontwikkelingen van het pakket kun je volgen via de blog deblijetaart.nl, Facebook pagina De Blije Taart en Instagram profiel @deblijetaart.

Dit gratis pakket is mogelijk gemaakt door de actie ‘Pindasoep voor Blije Taart’ met als initiatiefnemers de sociale en blije ondernemers Fabiana Toni (www.deblijetaart.nl), Martin Schillevoort en Maya van Nes. 

Als je niet wilt bakken en je wilt toch deze actie ondersteunen, kun je het bericht over deze actie verspreiden en/of een donatie naar Maak Kanker Kansloos doen via deze pagina.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 20 27-09-2020 | 18:55
€ 25 26-09-2020 | 18:09
€ 10 24-09-2020 | 17:12
€ 15 21-09-2020 | 14:39
€ 50 21-09-2020 | 10:26 Wat een mooie actie weer Fabiana! Ik ga met alle liefde 2 taarten bakken voor 2 hele lieve mensen die deze taart heel erg verdienen! ❤️