Daniel den Hoed Golftoernooi

Dit is de actie van Daniel den Hoed Golftoernooi 2018 (i.s.m. GoosReclamemakers, Exposelect, Rhoon Golfcenter en BMW Breeman)
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 50.000 (120%)

Op maandag 24 september gaan we voor de vijfde keer de golfbaan op, om samen de overwinning op kanker dichterbij te brengen. Rhoon Golfcenter is de unieke locatie met de "drive" om kanker kansloos te maken. ​

Voor het vijfde jaar op rij organiseren GoosReclamemakers, Exposelect, Golfbaan Rhoon en BMW Breeman samen met het Daniel Den Hoed Fonds, het Daniel Den Hoed golftoernooi.

'Kanker raakt ons allemaal'

Ons doel is om zoveel mogelijk geld inzamelen voor een innovatieve elektronenmicroscoop. Deze microscoop kan nauwkeuriger dan ooit de werking van cellen in kaart brengen. Met name het verschil tussen gezonde cellen en tumor cellen kan hij heel precies zichtbaar maken. De elektronenmicroscoop wordt gebruikt bij onderzoek dat tot doel heeft om te komen tot op maat gemaakte therapieën voor patiënten met kanker. 

'Samen maken we kanker kansloos'

Een goed doel om de golfbaan voor op te gaan! In groepen van 4 personen kunt u 18 holes lopen. In de baan zijn er verschillende locaties waar u een hapje en drankje kunt nuttigen. Ter afsluiting van het toernooi kunt u genieten van een diner. Ook is er een veiling, loterij en een knallend eindfeest!

Voor meer informatie over de microscoop, kijk op https://www.danieldenhoedstichting.nl/projecten/2018-innovatieve-elektronenmicroscoop/

Wilt u ook graag meedoen en een bijdrage leveren aan het Daniel Den Hoed fonds, zodat de elektronenmicroscoop er zo snel mogelijk kan komen? Neem dan contact met Marcel Goos op 06-55872335 of marcel@goosrm.nl 

Let op! Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf snel in!

​Meer informatie of aanmelden?

Shakira Sohier-Borst – Daniel den Hoed Fonds - 06 - 18 63 56 35
Marcel Goos – GoosReclamemakers– 06 55 87 23 35
Bert de Bode – Rhoon Golfcenter – 06 51 41 80 18

Klik hier om je aan te melden.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
27-09-2018 | 09:31