Kom in actie voor een toekomst zonder kanker!

Het Daniel den Hoed Fonds zet zich in voor een toekomst zonder kanker. Doe jij al mee? Je kunt hier je eigen actie starten of een actie van iemand anders steunen. Liever direct een donatie doen? Ook dat kan! Laten we met zijn alle in actie komen en geld inzamelen voor onderzoek naar kanker in het Erasmus MC. Zo zorgen we met elkaar voor een kankervrije toekomst.

 
Read more Read less
View all

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
View all

Sporten voor Daniel: Loop, fiets of zwem mee voor het goede doel!

20-02-2020 | 16:30 Sporten voor Daniel: voor wie sport jij? Aankomende zomer wordt de 2e editie van 'Sporten voor Daniel' georganiseerd op 26, 27 en 28 juni. Tijdens Sporten voor Daniel vinden er drie sportevenementen plaats; de Run4Daniel, de Tour de Rotterdam en de 010 City Swim. Alledrie de evenementen zijn deel van de Maak Kanker Kansloos campagne 2020 en hebben als doel wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC mogelijk te maken. Ook zijn er bij alledrie de evenementen verschillende afstanden om uit te kiezen; iedereen kan dus meedoen! 
Read more
View all
€ 5

Lisa

30-07-2020 | 15:28