Kom in actie voor een toekomst zonder kanker!

Het Daniel den Hoed Fonds zet zich in voor een toekomst zonder kanker. Doe jij al mee? Je kunt hier je eigen actie starten of een actie van iemand anders steunen. Liever direct een donatie doen? Ook dat kan! Laten we met zijn alle in actie komen en geld inzamelen voor onderzoek naar kanker in het Erasmus MC. Zo zorgen we met elkaar voor een kankervrije toekomst.

 
Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Kom in actie
Bekijk alle

Voor wie schaats jij?

28-11-2019 | 15:56 We gaan schaatsen! ⛸ Maak Kanker Kansloos 2020 trapt af met een winters schaatsevenement voor het Daniel den Hoed Fonds. Zaterdag 8 februari 2020 schaatsen we om zoveel mogelijk geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek in het Erasmus MC. 1 op de 3 mensen krijgt kanker. Kanker raakt ons allemaal. Eerst en vooral de patiënten zelf, maar ook de mensen om hen heen. Voor wie schaats jij op zaterdag 8 februari? Schrijf je hier in! Samen maken we kanker kansloos.
Lees meer
Bekijk alle
€ 100

Ronald

16-02-2020 | 09:52 Aan: Vechten tegen kanker