Kom in actie voor een toekomst zonder kanker!

Het Daniel den Hoed Fonds zet zich in voor een toekomst zonder kanker. Doe jij al mee? Je kunt hier je eigen actie starten of een actie van iemand anders steunen. Liever direct een donatie doen? Ook dat kan! Laten we met zijn alle in actie komen en geld inzamelen voor onderzoek naar kanker in het Erasmus MC. Zo zorgen we met elkaar voor een kankervrije toekomst.

 
Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 1.003 km afgelegd
Bekijk alle
Tweedejaarsstudenten van de opleiding Sportmarketing & Management (Hogeschool Rotterdam) zetten zich in voor het Daniel den Hoed Fonds! De studenten gaan sportevenementen organiseren. Het doel van de evenementen: leren hoe een evenement georganiseerd wordt en wat er allemaal bij komt kijken, maar ook: geld ophalen voor het goede doel. Zij leveren door de organisatie van de evenementen hun bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker in het Erasmus MC Kanker Instituut. Wij vinden het erg mooi en fijn dat de studenten in actie gaan komen voor het Daniel den Hoed Fonds!  
Bekijk alle

Tour de Rotterdam wordt L'Étape Rotterdam by Tour de France

17-02-2022 | 12:30 Tour de Rotterdam verreed haar 1e editie tijdens de Grand Depart in 2010. Met de inzet van vele vrijwilligers wordt dit evenement namens de Erasmus MC Foundation jaarlijks georganiseerd en is uitgegroeid tot een fietsevenement dat een vaste plek in de agenda heeft gekregen van menig fietsliefhebber. Het is geen geheim meer dat Rotterdam wederom de Tourstart naar Rotterdam wilt halen. Om de wielerkoorts te verhogen wordt in de jaren voorafgaand het Rotterdam Cycling Festival georganiseerd. Het grootste fietsfestival van Nederland! In het weekend van 15, 16 en 17 juli wordt een gevarieerd programma gepresenteerd op locatie bij RWC Ahoy.Op zaterdag 16 juli staat L'Étape Rotterdam by Tour de France op het programma met o.a. een cyclosportieve rit met tijdsmeting op een afgesloten parcours voor het ultieme Tour de France-gevoel. Rotterdam is daarmee de enige Gran Fondo in Nederland.De organisatie van Tour de Rotterdam slaat de handen in één met Rotterdam Topsport en wordt onderdeel van dit geweldige weekend. Daarom presenteert Tour de Rotterdam haar toertochten voortaan onder de naam L'Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides.Er worden zes verschillende toertochten georganiseerd. Met afstanden van 25 km t/m 125 km is er voor ieder wat wils. De startlocatie bij RWC Ahoy* wordt een echt Village Départ gebouwd, toegankelijk voor iedereen. Hier wordt niet alleen het startschot gegeven, maar is er ook van alles te beleven voor een sportieve en gezellige dag. *LET OP: dit is de Rotterdamse Wieler Combinatie Ahoy nabij Rotterdam The Hague AirportCharity RidesDe Erasmus MC Foundation is official charity partner van het gehele weekend! Iedereen die op de fiets stapt draagt daarmee bij aan wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Lees hier meer over de doelbesteding. PersconferentieBekijk hier de persconferentie van het Rotterdam Cycling Festival die plaatsvond bij RTV Rijnmond terug. 
Lees meer
Bekijk alle
€ 50

Anoniem

10-06-2024 | 21:22 Aan: Samen maken we kanker kansloos